Welkom bij Zhaboo Bags & Accessories

Zhaboo

Zhaboo is een Nederlands merk, dat staat voor maatwerk in functionaliteit, kwaliteit en elegantie.
De producten worden ontworpen en geproduceerd in eigen atelier in Nederland, alles van kwalitatief hoogwaardig leer, voorzien van de beste fournituren en als finishing touch het Zhaboo logo.

Het ontwerp en de uitvoering van de tassen voldoen aan alle wensen van de veeleisende gebruiker. Smartphone, tablet, laptop en pennen vinden moeiteloos een plek. Eindelijk een tas waarin het niet eindeloos zoeken is!

Met een Zhaboo tas op maat kun je stijlvol en georganiseerd op pad.

Het atelier

Het atelier in Haaren (Noord Brabant) is voorzien van de modernste apparatuur zodat de we hoge kwaliteit kunnen garanderen. Zowel wat betreft het gebruikte materiaal als de wijze waarop het gemaakt is. Omdat we op deze manier werken kun je zelfs je eigen tas samenstellen! Je kunt natuurlijk ook een keuze maken uit onze veelzijdige collectie.

Meer over onze werkwijze en het atelier vind je hier.

Pleun Schabos

Pleun Schabos (1973) heeft altijd een passie gehad voor mode en het ontwerpen van kleding en accessoires. Al als klein kind was ze druk bezig om haar eigen kleding te ontwerpen en daarna ook te maken.  Ze heeft de opleiding aan de TMO in Doorn met succes afgerond en is vanaf haar zestiende met passie en plezier werkzaam geweest in de detailhandel.