Welkom bij Zhaboo Bags & Accessories

Wanneer je bij Zhaboo binnenstapt, komt de geur van leer je tegemoet.
Je kunt een kijkje nemen tussen alle modellen en soorten leer. We hebben een gezellige hoek waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee.
Je waant je in het plaatsje Liorac in de Franse Dordogne. Deze regio is de inspiratiebron voor de namen van al onze tassen. Al meer dan 10 jaar brengt Pleun Schabos hier vrijwel al haar vakanties door, en deze plek is daarmee een broedplaats van de mooiste ideeën.

Bijzonder aan Zhaboo is dat de showroom/winkel naast het atelier is gevestigd. Wij geven je graag een rondleiding!
Het atelier is voorzien van de modernste apparatuur, zodat we een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Zowel wat betreft het gebruik van de materialen als de werkwijze.

Wij staan voor eerlijke producten en een eerlijk productieproces.
De producten van Zhaboo worden met de hand in eigen atelier in Haaren in Nederland (NB) gemaakt. Daardoor kan alles naar wens kan worden aangepast en kunnen we ook nog eens eerlijk werken!

Bij Zhaboo werken we uitsluitend met het beste leder en hoogwaardige fournituren uit onder meer Duitsland en Italië. Tevens werken we met exotische leersoorten zoals slangenleer, kaaimanleer, struisvogelleer, roggenleer, etc. Wij garanderen dat de dieren op een legale manier behandeld zijn. Mocht je voor een slangenleren tas gaan, dan krijg je er van ons een echtheidscertificaat bij.